torsdag 2 april 2009

Uppdatering.......

Senaste tiden kan sammanfatta med ett ord, kalajs!! Förra lördagen var det 30-års fest för Mattias/Alme å vilket party det blev, tog flera dagar att återhämta sig. God mat, trevligt umgänge och en massa skratt är ord som kan sammanfatta kvällen och födeledagsbarnet verkade nöjd vilket är huvudsaken. Vi var några stycken som träffades redan på dagen och testade en helt ny typ av motionsform, sumo-innebandy och det var helt sjukt roligt :) borde ALLA pröva på!


Lagfoto


Födelsedagsbarnet


Förutom Mattias har vi den senaste tiden även hunnit med att gratta Max som fyllt 1år och Felix som fyllt 6 år. Den här tiden på året är rätt hektisk när det kommer till kalasande speciellt Mars månad då vi har 10 stycken som fyller år.......
I övrigt har det väl som varit det vanliga..... sova, äta, tvätta, städa och ta hand om barnen då såklart. Vi har hunnit med årets första sväng ut på Fårön och det var helt underbart, blev dock totalt utklassad av Albin 6 år i längdskidåkning och man kan väl milt uttryckt säga att han spöade skiten ur mig...... filmklipp på detta kommer inom kort.
Nu ska jag hänga tvätt, puss å hej

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag förstår att det var roligt spela innebandy i de där dräkterna. Måste ha blivit svettigt?! Fasen vad snygg du var, sminkad och stylad!!

Kramis J

caroline sa...

härliga bilder! och tack för grattiset! vi är överlyckliga över detta hus! kram på er