måndag 28 september 2009

En hektisk vecka.....

Den gågna veckan var minst sagt hektisk, vi hade något varje dag...


MÅNDAG: Kom det efterlängtade paketet från bästa mormor med 3 par kavatskor till lill grabben, superfina och riktigt bra för hans fötter.

TISDAG: Paltkalas hos Mormor och Morfar, behöver jag säga nåt mer?!

ONSDAG: Middag med Papi, Fredde, Felix och Uncle Lennart från Göteborg som var på besök i stan. Blev hämtmat från thai garden, gott!

TORSDAG: Hämtade barnen på dagge, till Moster och c/o på middag och lämnade barnen där för att bege mig till underbara Lillis som förbarmade sig över min gräsliga kaluffs.

FREDAG: Afterwork med jobbet, mycket trevligt och fantastiskt gott. Det där med afterwork har jag bestämt mig för att vi ska anamma fler fredagar framöver, lite smålyxigt och riktigt perfekt då man är trött efter en lång arbetsvecka.

LÖRDAG: Mötte upp med familjen H/J på stan för en runda och lite lunch, Peter åkte med barnen till Farmor där dom skulle sova då det äntligen var dax för vår helkväll med Jessica & Micke. Vi åt en riktigt smarrig kräftmiddag med allt vad det innebär, spelade spel, drack allt från vin till spetsad milkshake (som för övrigt var försvinnande god) mitt i allt kom vi på att vi skulle gå ut, vilket vi gjorde.... inom loppet av en dryg timme var vi hemma hos de goda vännerna igen. Det var rent sagt trist ute, tror det var kombinationen av för lite % i kroppen och totalt okänt folk på krogen som gjorde det. Vi sov över hos de goda vännerna och dagen efter avnjöt vi en helt fantastisk brunch där vid halv 11 tiden, tänk så god en frukost kan vara då man bara har sig själv att tänka på.....

SÖNDAG: Ovanligt pigg med tanke på Lördagen festligheter. Vi promenerade till Svärmor och fiskade upp dom små liven för att bege oss på kalas hos kusin Albin som fyllt 7 år. På väg därifrån ringer Mamma och meddelar att dom var hos min Moster, stannar till på Max där vi handlar med oss lite mat som vi slängde i oss hos där samtidigt som vi var sociala med Mamma och c/o, då maten var slut rullade vi vidare tillbaka till Jessica då det var dax för Mammaträff, trevligt! Sen hem och i säng.

Kan ni förstå att man känner sig lite småtrött en måndag som denna? känns som förra veckan skulle haft två Söndagar, det hade inte varit helt fel.




Ett par av Elliots nya skor, lära-gå skor från Kavat

Inga kommentarer: