söndag 3 maj 2009

då var det dax.....

... för en liten uppdatering. Imorgon är det dax att återgå till arbetet. Har varit mammaledig i 1 år och 3 månader nu så det känns lite tungt idag faktiskt. Kommer så klart bli bra då man väl kommer dit men just nu känns det lite si så där. Imorgon är det dessutom dax att börja mitt nya mer hälsosamma liv som innebär totalt sockerförbud, GI tänk och mera motion. (wish me good luck)

jaja! till lite uppdatering: förra helgens party blev riktigt lyckat! kul att komma ut och träffa lite folk och få shaka lite på dansgolvet =)

I övrigt har Tuva haft köravslutning, tanden har äntligen plockats bort, korv grillats på valborgs och det årliga första maj besöket i badhusparken avklarats, gräsmattan har krattats och lekstugan låsts upp för sommaren. Nu väntar vi bara på just den, sommaren.

Här kommer lite bilder










sleep tight!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men Tessan!!!! Sockerförbud i all ära men inte nuuuu...du får då faan fuska ihelgen då vi ska va sambo å mysa på...

Jessica sa...

Hoppas du har en bra första dag på jobbet! Kör hårt med dieten, vi hejar på dig som du vet!

Hörs snart, (om du nu har tid som heltidsarbetande tvåbarnsmamma med en helt otränad hemmapappa som ny arbetsledare för familjen Granberg/Tjärnkvist ; )

Maria sa...

Hoppas första jobbdagen varit super =)
Å lycka till me bantning å motion =) ska sätta igång att baka lite GI bröd alldeles strax, så blir de gott kommer jag me en bit! Tjing

Jessica sa...

Peter:

Otränad kan man vara på många sätt!! Sen vet jag inte om man blir tränad av att jobba på gym, jag antar att man faktiskt måste träna också, eller?