måndag 5 oktober 2009

Premiär i dubbel bemärkelse

Det har varit en händelserik helg för våran lilla pingla, i lördags var det nämligen dags för första bio besöket som gick över förväntan... vi såg på Nicke nyfiken 2 som var 80 minuter lång vilket kändes i längsta laget för premiär besöket men det gick som sagt över förväntan, lite trött var hon allt i slutet men hon ser redan fram emot nästa biobesök.

Igår var det dags för premiär nummer 2, barndans och hon fullkomlig älskade det. Hon hade fullt upp med att kolla in sig själv i alla speglarna som fanns där i dansstudion, gullungen! Elliot och jag satt utanför och väntade och då gjorde han enorma framsteg, han stod utan att hålla i sig långa stunder och tog även sina första stapplande steg vilket kändes helt fantastiskt..... imorgon är det ju dax för utprovningen av rullatorn så vi hoppas allt vi bara kan att han kommer gilla den. Det känns verkligen som att det går frammåt nu för våran lilla gullprutt.

1 kommentar:

Åsa sa...

Kul!!! Härligt med Tuva...men underbart med Elliot. Du ska se det reder sig med killen som tar livet med ro. Kan han ha det från sin pappa :-)