torsdag 4 juni 2009

Semesterplaner

vet inte om jag har skrivit något om våra semesterplaner tidigare men i sånna fall får ni höra dom igen. Nästa fredag åker vi ner till mamma och c/o i Ö-vik, på Lördagen åker jag och Peter vidare till Sundsvall där vi ska tillbringa våra första semester på tu man hand sen vi träffades för snart 8 år sen ( helt sjukt, jag vet!) det ska bli såååååå underbart, som vi längtar båda två =) tänk att bara få vakna på morgonen, slå på tv:n om vi så vill en stund och kolla på något annat än Dora och Musses Klubbhus, tänk att få avnjuta en god middag på någon mysig restaurang, tänka att få bara vara med varandra för ovanlighetens skull....... ska som sagt bli helt underbart! SJÄLVKLART ska vi ju även gå på IKEA och handla diverse saker, allt från servetter till möbler =) .Efter två hotellnätter åker vi tillbaka till Ö-vik där vi stannar över midsommar.

Sen har vi även en inbokad semester med Familjen Johansson, vi ska åka på en liten tripp till lycksele djurpark, där vi då ska stanna en natt i stuga. Här blir det grillmys på kvällen och förmodligen ett och annat vinglas =).

Favorit i repris! Även denna sommar blir det några nätter på klubben i en så kallad assi-stuga. Denna typen av semester tycker jag är toppen, man åker liksom ingenstans eftersom det fortfarande är i Pite men man är liksom ändå på semester...... ja ni fattar nog.

Förutom dessa planer ska vi självklart tillbringa sommaren på Fårön, åka lite båt och försöka få lite nytta gjord här hemma.

nu hoppas vi bara på en fin fin sommar med MYCKET värme.....

2 kommentarer:

Ulla sa...

ska bli riktigt nice :)
vindunken ska me, absolut :)

mormor sa...

Som vi längtar :=)