måndag 9 mars 2009

Elliot 1 år

vad är det för en dag, är det en vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag, för det är världens bästa Elliots 1 års dag, hurra! hurra! hurra!







Idag fyller vår älskade lillkille 1 år och som tur är har vi gjort bort allt firande i helgen för dagen till ära har han blivit sjuk. Han hostar och snurvlar, inte roligt alls. Helgen har iaf varit fullspäckad med kalasande, släkt och vänner har grattat gullprutten i omgångar och han har fått massor med fina presenter. Det har blivi mestadels kläder men även en och annan leksak, en rutchkana modell stor men favoriten blev nog ändå kossan.




han är ju bara för söt när han guppeli-guppar på kossan, gullunge! Ja som sagt ett år har gått med denna underbara lilla charmknutte, det händer något nytt varje dag som går och nu väntar vi bara med förtjusning på att han ska börja ställa sig upp och så småningom börja gå, finns ingenting som är så gulligt som när barn börjar gå, I love it!

För ett år sen låg vi på BB och bara myste med en nykläckt liten Elliot.... vad ska man säga ?!? Time goes bye!



Måste passa på att gratta våra andra födelsedagsbarn denna dagen. GRATTIS Johannes på 20-års dagen!! ta det lugnt i Jamaica och GRATTIS Julle! vi firar er båda en annan dag

5 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis på 1års dagen :)

Caroline sa...

Pussa och hälsa Elliot från Moster Caroline. En liten present kommer på posten inom kort :)

Anonym sa...

Oj va tiden går fort! Hoppas allt är bra med er! Kram

Anonym sa...

jag hoppas verkligen att sovrummet blir som jag tänkt mig...
ska ta lite förebilder idag bara jag kommer migför :)

Anonym sa...

grattis till lilla E kramar från oss